Istoric

Compania a fost înfiintata în anul 2007, cu scopul de a furniza pietei specializate produse si servicii cu un grad ridicat de calitate, într-un mod cât mai profesionist.
Beneficiind de o îndelungata colaborare cu firme de profil din Europa, Easy Industry realizeaza, la cerere, produse destinate tuturor clientilor, putând fi personalizate dupa caz, produse de tip unicat cat si in serii mari.
Compania s-a dezvoltat rapid, adaptându-se conditiilor impuse de opiata din ce în ce mai riguroasa si în continua dezvoltare.
Easy Industry livreaza proiecte care se aliniaza la standardele de calitate superioare, la nivel local, national si international. Diversitatea serviciilor oferite a crescut armonios, cu preocuparea pentru conditiile riguroase ale pietei si pentru cerintele variate ale clientilor.
Relatiile de colaborare cu tarile vest-europene au oferit companiei prilejul de a se perfectiona si moderniza constant si de a achizitiona tehnologii noi, de ultima generatie.
Acest lucru a dus la o inalta calificare a personalului angajat in procesul de productie, care a învatat sa respecte si sa asigure calitatea produselor ce pleaca din fabrica. Compania ofera clientiilor produse de o inalta calitate la preturi corecte, iar acest lucru a dus la dezvoltarea relatiilor cu beneficiarii externi din tari precum Germania, Elvetia, Franta, Spania, Italia, SUA, Mexic si China.

Viziune

EASY INDUSTRY priveste departe.Planurile sale de business acopera perioada urmatorului deceniu, punand laolalta inteligenta si precizia modelarii diverselor materialelor, cu aplicare in domenii multiple.
Cel mai probabil, ca rezultat al muncii echipei noastre, compania se varegasi la sfarsitul acestui deceniu in topul furnizorilor din Europa.

Misiune

Misiunea EASY INDUSTRY este concentrata in 4 declaratii puternice:1. “Proiectam repere de înalta complexitate pentru industrii diverse.”2. “Urmarim permanent precizia si calitatea în procesul de productie. Eroarezero este obiectivul companiei.”3. “Utilizam cele mai avansate tehnologii din domeniul prelucrarilor metalice.”4. “Raspundem rapid solicitarilor clientilor din toata lumea.”
Avem încredere în dezvoltarea companiei, suntem perseverenți și cream produse pentru cei pretentiosi.

ECHIPA

Ioan Predatu

Dir. Executiv

Liviu Constantiniu

Dir. Montaj

Cristian Valeanu

Sef Atelier

Remus Ciuteanu

Ofertare

Stefan Eusebiu Melinte

Dir. Tehnic

Corina Elena Predatu

Dir. Comercial

Iulia Ramona Calota
Iulia Ramona Calota

Dep. Financiar Contabil

Lucian Tirziu

Proiectare