Numărul tot mai mare de comenzi și proiecte din ce în ce mai solicitante ne-a determinant să investim în dezvoltarea parcului nostru de utilaje.Cele mai recente achiziții sunt:

Centrul de prelucrare modern OKUMA M560-V-e.

Principalele caracteristici ale noii mașini sunt:
 • precizie excelentă la prelucrarea suprafețelor
 • randament foarte mare datorita stabilitatii termice
 • fiabilitate
Precizie de prelucrare și productivitate care depășesc așteptările.

Specificații Tehnice

Dimensiune Masă [mm] 1,300 x 560Viteza arbore principal [min-1] 12,000, [15,000]Numărul de scule 32Putere Motor (VAC) [kW] 22/18.5Traverse [m/min] X: 1,050 / Y: 560 / Z: 460

SOLICITĂ O OFERTĂ

  OKUMA GENOS L3000-e

  Este un strung CNC orizontal care oferă stabilitate și rigiditate excelentă.
  Funcțiile opționale de frezare și prelucrare pe axa Y ne permite să selectăm cea mai bună configurație pentru nevoile specifice producției dumneavoastră.
  Strung-ul CNC GENOS orizontal din seria L cu o turelă are un arbore principal integrat pentru prelucrarea CNC puternică și de înaltă precizie. Aceste strung-uri CNC cu o singură turelă sunt mai puternice, mai mici și ideale pentru prelucrarea cu ușurință a unei game largi de materiale exotice.

  Specificații Tehnice

  Diametrul Max. strunjire [mm] - 300, [340], [390]Lungime Max. strunjire [mm] - 500, [1,100]Viteza arbore principal [min-1] - 3,800Numărul de scule - 12Putere Motor (VAC) [kW] - 22/15Prelucrări opționale - L, M, MY, MYW

  SOLICITĂ O OFERTĂ

   Hanwha xp32S - "Strunjire elvețiană"

   Cu o tradiție de aproximativ 45 ani, Compania Hanwha a devenit unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții Smart Factory la nivel mondial. Astfel am luat decizia să ne completăm parcul tehnologic cu acest utilaj, oferind soluții orientate către client cu o eficiență, versatilitate și volum mare de lucru.

   Specificații Tehnice

   Comandă Numerică (CNC)Diametru Maxim de prelucrare: Ø32 mmViteză Arbore Principal: 8,000 rpm

   SOLICITĂ O OFERTĂ