Debitare laser

Cu sistemul de tăiere cu laser Bystronic ByStar Fiber 8Kw, oferă o maşină multifuncţională sofisticată, exploatând la maximum potenţialul tehnologiei laserului cu fibră. Mai multă tablă, mai multe piese, mai multă diversitate.

Indoire abkant

Noua presa Bystronic Xpert Pro 150 de la Bystronic oferă orice, dar nu monotonie. Putere sporită pentru îndoirea pieselor versatile. O lungime mai mare de îndoire pentru piese individuale complexe și serii mari. Precum și o dinamică mai alertă pentru secvențe rapide de îndoire.

Virolare CNC

Operatiunea de roluire a tablei presupune prelucrarea acesteia la rece cu ajutorul masinii de roluit invederea obtinerii unor forme curbe, conice, cilindrice sau spirale.

Sudura

Proceduri de sudare care se disting prin calitate ridicată și un frumos aspect vizual al cordoanelor de sudură.

Sudarea TIG/WIG
Sudarea MIG/MAG

Design confectii metalice

Realizam si lucrari artistice din tabla debitata, ideale pentru porti, garduri, grilaje, terase, scari, decoratiuni interioare, seminee, mobilier urban si mobilier de gradina, garduri pentru biseric, cimitire si morminte, garduri decorative pentru flori.

Proiectare CAD

Prin serviciul nostru de proiectare, iti putem dezvolta un produs exact asa cum ti-l imaginezi, asigurandu-ti sprijin de la inceputul proiectului si pana la executia acestuia. Proiectele se vor realiza in soft-uri cu licenta…